Pràcticum II

Pràcticum II

22/5/16

FASE 4: Recursos necessaris per realitzar un bon traspàs.

Havent fet ja un primer contacte amb algunes entitats amb les quals podria ser viable una continuïtat en lleure del joves de Nexe Fundació, la situació haurà de ser ben valorada abans de continuar el procés.

És per aquesta raó que s'han hagut de tenir en compte els recursos necessaris per a fer un bon traspàs (recursos de personal, econòmics, temporals, etc.). Es calcula que la despesa és important i donat que l'entitat cada cop rep menys recursos es torna imprescindible una reunió interna (que es realitzarà el dia 23 de maig) per trobar una solució i decidir com afrontar aquest traspàs.

Com a conseqüència d'aquest fet, la planificació feta en un principi ha hagut de ser modificada, ajornant la reunió amb les famílies programada per aquest mes, ja que es considera que l'envergadura del projecte requereix d'un estudi minuciós dels recursos per poder dur-lo a terme en les millors condicions possibles. Un cop realitzat aquest estudi s'informarà a les famílies dels recursos que es disposen i les diferents possibilitats de continuar amb el procés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada