Pràcticum II

Pràcticum II

23/5/16

LA SINDROME DE ANGELMAN



Dintre de l'àmbit de lleure de Nexe Fundació participen nois i noies amb diverses discapacitats. D'entre ells, varios usuaris estan diagnosticats amb la síndrome de Angelman. Personalment desconeixia la síndrome i he volgutvfer una petita recerca d'informació per conèixer una mica les característiques d'aquests nois i noies, així com el seu diagnòstic, tractament, etc. Deixo una petita selecció d'allò que he trobat més interessant.

El següent article presenta una descripció bastant completa i precisa d'aquesta síndrome, així com el seu diagnòstic i evolució, diferents programes de tractament en diferents àmbits (mèdic, psicopedagògic...) i associacions on poder adreçar-se. L'he trobat bastant complet i aclaridor:


En la pàgina web de l'associació espanyola de la síndrome de Angelman ASA podem trobar també molta informació (com ara diferents tipos de terapies, activitats, articles...).

Per últim, un video documental de la Casa Angelman, una associació argentina (ubicada en Buenos Aires) dedicada al tractament de persones amb aquesta síndrome. Aquesta entitat acompanya també a les famílies, les quals participen sovint dintre de les diferents teràpies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada