Pràcticum II

Pràcticum II

15/12/15

Reunió amb els pares de X abans del "Respir de Cap de Setmana" (19/11/15)

Es convoca als pares a una reunió amb la coordinadora de lleure (tutora d'aquestes pràctiques) i monitors referents de X per parlar del Respir de Cap de Setmana (RCS). Assisteix la mare. 
Un cop feta l'observació del nen dintre de les altres activitats de lleure es valora positivament que assisteixi al RCS, donat que s'ha vist una bona evolució i una millora molt positiva en el seu comportament i autocontrol.
Tot i així, sabem que es poden donar situacions d'estrès en les quals el nen manifesti molt neguit i pugui arribar a tenir alguna crisi. Com és la primera vegada que hi va i no sabem com ho acceptarà el nen, s'acorda fer un horari més reduït que el de la resta, arribant a l'hora de dinar (en comptes de al matí), ja que és una estona on ell es troba tranquil i gaudeix;  i l'endemà recollint-lo durant la estona de descans del migdia (en comptes de a les 18h de la tarda), ja que és un moment que al nen se li fa molt llarg i on hi ha més risc de crisi.
D'altra banda, s'avisa als pares que durant tot el cap de setmana hauran d'estar alerta i tenir el mòbil connectat, per si sorgís qualsevol situació d'emergència o si, per exemple, veiem que el nen no està portant gens bé estar fora de casa i separat de la seva família.
La mare accepta les condicions sense cap mena de problema i es mostra molt agraïda a Nexe per donar-li aquesta oportunitat al nen, ja que fins ara li havia costat molt trobar un lloc on fessin aquest tipus d'activitat i X es sentís a gust i acollit.

Amb els acords ja presos, només ens queda esperar que arribi el dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada