Pràcticum II

Pràcticum II

11/12/15

Reunió amb la tutora de pràctiques. Parlem de X (5/11/15)

Degut a la preocupació reflectida en l'última activitat de Nexe amb X, decidim reunir-nos per parlar, donat que queden tres setmanes per realitzar el Respir de Cap de Setmana (RCS), una activitat on els infants passen el cap de setmana sencer en una casa de colònies acompanyats per equip de Nexe i sense les seves famílies. 
Els pares de X ja fa temps que demanen aquesta activitat però, fins ara, degut al comportament de X i al seu estat d'ansietat no s'ha vist viable portar a terme la demanda. Ara que les pautes de comportament comencen a donar bons resultats, se li comenta als pares que hi ha la possibilitat que el nen pugui gaudir d'un RCS, que en aquest cas serà els dies 21 i 22 de Novembre, amb la condició de que el nen assisteixi a les tres activitats anteriors (dos dissabtes amb el grup d'Esquirols i un Esplai), per veure la seva evolució i valorar si pot venir.
A data d'aquesta reunió, el nen havia assistit a dues activitats, explicades ja en anteriors entrades, la última d'aquestes va ser l'Esplai on el nen es va mostrar molt nerviós i amb moltes dificultats per controlar el seu estat, tot i que no va tenir cap crisi forta. Per aquesta raó, no s'acaba de veure clar la possibilitat d'assistir al RCS.
En aquesta reunió, decidim esperar a veure com va la propera activitat, ja que es una activitat a l'aire lliure (espai on el nen se sent més còmode) i se sembla més a les condicions ambientals que ens trobarem a la casa de colònies.
Tot i així, decidim enviar un e-mail a la família per convocar una reunió abans del RCS i prendre acords per tal que sigui possible portar-lo al terme. Els pares accepten i la reunió queda pendent per el dia 19/11/15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada